En skön kväll och en skön grej

Vi hade julkalas med oss själva här på Wedevågs Herrgård igår. Urmysigt att hinna prata med alla i lugn och ro, utan att ha händerna i diskbaljan hela tiden.. Istället hoppade vi ner med hela oss i baljan, efter att dagens jullunch inklusive spöket Tekla hade klarats av träffades vi i herrgårdens bubbelbad och drack bubbel!
Sen fixa till oss lite snabbt och ta taxi till metropolen Lindesberg där vi invaderade det som kanske är stans enda krog ( ?) och åt en god middag som våra egna kockar slapp laga!

Jag har hittat en så bra grej, apropå tillfixning.
Jag är inte mycket för foundation och sånt, men det är klart att jag också vill vara snygg! Så när jag var på Mimass senast, jag går ju hos dom och får Microneedling passade jag på att fråga Matilda om hon hade nån bra kräm/ färg/ foundation/ snygghetsframkallare att rekommendera.
Det hade hon ju förstås!

Jag gillar ClinicCare, dom har hudvårdsprodukter som passar mig och som ger resultat, och den här hör också dit. Den syns inte! Men den jämnar ut hudtonen, OAVSETT vilken hudton man har, det är som magi. Och så innehåller den allt skydd man kan behöva , solskyddsfaktor 50 och och skydd mot strålkastarljus och lysrör och dagsljus och allt annat som man bör akta sig för nuförtiden.

Jag tänkte berätta lite om min Microneedling också. Jag ska göra det tre ggr, så jag visar före och efterbilder nästa gång.

Men det går till så att jag lägger mig bekvämt tillrätta i en stol och sen babblar jag med Mathilda medan hon gör mig vacker. Needling låter förstås som om det gör ont, det låter som tusen nålar, och det är det också, men dom är så små och tunna så det känns knappt, eller åtminstone så gör det inte ont.
Just när hon punkterar ytliga blodkärl kan det kännas lite extra, men inte så farligt, och tänk bara på hur snygg jag blir sen!

Exakt vad som händer vet jag inte riktigt, men man framkallar en liten skada i huden som då reagerar med att sätta igång en naturlig reparationsprocess och sätta igång produktionen av kollagen. Och kolla, kollagen vill vi ha!

Resultatet blir uppstramad hud, fina linjer och rynkor blir mindre för att inte tala om stora porer. Jag själv har pigmentförändringar som jag vill förminska. Acneärr kan man också behandla.

Och så är det så trevligt att ligga där i stolen och bli ompysslad!

Nu ska jag fortsätta med dagen. Jag har varit ledig fram till nu, jätteskönt eftersom gårdagskvällen blev bubblig, på många vis... Men nu är det dags för diskförklädet, tomteluvan och spökklänningen att plockas fram och jag ska ta tag i mina tre arbetsuppgifter.
Hej på ett tag!

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Ohh det där skulle jag vilja testa, det låter ju jättebra och blir snyggt resultat sedan.
nouw.com/sweetwords
cecilialjung
cecilialjung,
Ja, den är fantastisk!
nouw.com/cecilialjung